2012. július 19., csütörtök

Melyik a legjobb matrac?

Nincs két egyforma ember

NINCS LEGJOBB MATRAC!
  

Nincs legjobb matrac!
És ennek az oka végtelenül egyszerű: nem vagyunk egyformák. Testmagasságunk, testtömegünk, testarányunk, testsúly-eloszlásunk, csontozatunk, érzékenységünk, kényelmi igényünk, alvási szokásaink, speciális igényeink, pénztárcánk. Többek között ezek a legfontosabb szempontok, amelyek alapján kijelenthetjük, hogy nincs egyetemesen megfogalmazott legjobb matrac, hiszen mindannyiunknak más az igénye; ami Önnek majd egy nagyon jó matrac lesz, az lehet, hogy a szomszédjának már kemény lenne. 
A legjobb matrac titka
A legjobb matrac titka, hogy az a matrac majd Önnek lesz a legjobb és legyünk őszinték, ennél többet nem is kívánhatunk.  Más majd óvva inti az emlékezőhabtól vagy a bonell rugóktól, Önnek viszont lehet, hogy pont ezen alapanyagok valamelyike rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amely majd elnyeri tetszését. A fontos: nem számít más véleménye, lényegtelen, hogy a szomszédnak vagy a kollégának milyen matraca van, hiszen valószínű, hogy a cipőjük is vagy szorítana vagy lötyögne a lábunkon. Matrac témakörben senki nem tud Önnek konkrét matractípust ajánlani -legalábbis felelősen nem.
Fontos, hogy legyen maradéktalanul kényelmes. 
Ezt Önnek, Önöknek kell megérezniük, alváskultúra szaküzletünkben mi csak támpontokat tudunk nyújtani, hogy mit is kellene érezni egy új matracban ahhoz, hogy az a későbbiekben is megfelelő komfortot és ergonómiát nyújtson.  Amennyiben ketten használják a matracot, úgy mindkettőjüknek maradéktalanul kényelmesnek kell, hogy legyen. Több gyártó kínál dualcore, azaz kétoldalas matracokat, így egy franciaágyon belül két darab matraccal -azonos magasság és huzat mellett- két különböző komfortot is ki lehet elégíteni.

Ne lépje jelentősen túl az erre szánt keretet!
Fontos, hogy férjen bele a keretbe.  
Mármint nem az ágykeretbe... Minden "beszerzésnek" meg van a maga költségkerete, ezt mindenki magának dönti el, hogy milyen termékre, milyen összeget tud fordítani. A tapasztalat, hogy nagyon olcsón csúcsminőségű termékeket nem nagyon lehet találni, viszont nagyon drágán már temérdek silány termék áll az üzletekben. Nálunk Önnel ilyen nem fordulhat elő. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek maradéktalanul képviseljék az ár/érték arányt, így a legkedvezőbb matracoktól a kivételes luxus-komfortot kínáló matracokig Ön minden kategóriában megtalálhatja az Önnek megfelelő matracot.
Fontosak a speciális igények. 
 Amennyiben Ön gerincbetegségben szenved, vagy egyszerűen csak fáj a dereka; ha házipoallergia kínozza és így különösen fontos pl. a matrachuzat moshatósága, ezek mind-mind nagyon fontos információk lehetnek a tanácsadás során. Fontos, hogy a matracok própálgatásánál ezek az információk előtérbe kerüljenek, hiszen csak a megfelelő információk birtokában lehet szakmailag korrekt tanácsadásban részesülni. Az ilyen és ehhez hasonló problémákra a gyógymatracok között szinte kivétel nélkül találunk megoldást, amennyiben megosztja velünk igényeit.

A gyártó hitelessége.  
Nekünk természetes, hogy milyen gyártók termékeit forgalmazzuk, így egytől-egyig nagy szakmai múlttal és háttérrel rendelkező gyártók termékeit kínáljuk üzletünkben. Minden gyártónk termékei mögött több éves, évtizedes gyártási és fejlesztési tapasztalat áll, így az Ön által kiválasztott termékben Ön nyugodtan megbízhat, minden beszállítónk magyarországi "support"-tal -ügyfélszolgálattal rendelkezik, így Ön a vásárlást követően sem "maradhat magára".
Üdvözlettel:
Pálinkás László


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése