Útikalauz


Kedves Matrackereső!

Sok-sok év tapasztalatával mondom, hogy nem reménytelen dolog egy megfelelő matrac megtalálása. Bár igaz, ez sokszor nem könnyű. És, hogy mi is kell hozzá? Olyan ez, mint egy indai ételrecept: sok benne a furcsaság, sokfelől jönnek az alapanyagok, ismeretlen formájú és illatú egzotikus fűszerek, apró kis konyhai trükkök és itt meg ott elcsípett nélkülözhetetlen praktikák. Persze csinálhatnánk rántott húst is, de Ön nem azért van itt, hogy a legelső és legegyszerűbb szembejövő matracot megvegye. Ma nem egy bécsi szelet lesz vacsorára! 

Ma egy háromfogásos és tradicionális indiai vacsorát alkotunk meg! És bármilyen furcsa, ma Ön lesz a szakács. Ön ismeri az ízeket, Ön választja ki a húst és a zöldségeket, Ön dönti el, hogy milyen töltete legyen a nán lepénynek. Ma én leszek a kukta, aki az apróra vágott hagymát az Ön keze ügyébe teszi.


Ez persze nem egy gasztroblog és egy kicsit elnézését is kell, hogy kérjem, hogy az idejét raboltam mindenféle indiai sületlenségekkel. És azért csak kicsit, mert mire a matrackereső-kálvária végére ér, majd Ön is tapasztalni fogja: nem matracot keresünk. Ízeket, érzéseket, érzeteket és élvezetet.

Igen. Egy jó matrac igenis az élvezet egy fajtája lesz..

Az oldal végén majd mindketten tudjuk, hogy ehhez nincs is szükség órákon át bújni az internetet, olvasni különböző üzletek kaptafára készült és egymástól oda-vissza lopkodott frázisaiktól porzó oldalait; kérdezni szomszédot, barátot, ismerőst, kutyát és macskát, hogy neki vajon milyen matraca van és, hogy miért éppen azt választotta. Elég, ha csak félig-meddig átfutja oldalam cikkeit és utána minden hájjal megkenve betérjen az Ön számára legszimpatikusabb szakkereskedésbe.

Ön azért van itt, mert eljött az idő, hogy egy jó matraca legyen. Gratulálok! Gratulálok, mert aki ezt a blogot megtalálja, az valóban minden elszántsággal fel van vértezve, hogy a számára és párja számára a lehető legjobb, legegészségesebb és a "Minden igényt kielégítő" matracot megtalálja. 

Ami kimaradt, az az ömlengősség, a semmirőlbeszélés, a mellébeszélés, és a szemkápráztatás. Erre ott voltak az eddig meglátogatott oldalak. A bejegyzésekben igyekeztem témakörökre bontani az általánosan felmerülő kérdéseket és témakörönként több oldalról megvilágítva megvilágítani az utat Ön előtt.

Nincs jó matrac! Nincs nagyszerű ajánlat! Nincs kihagyhatatlan akció! Matrac van, ami vagy jó lesz vagy nem. És ha nem, akkor sajnos nagyon drágán lesz nem az. 

Egyféle matrac létezik csak: ami Önnek jó. Komfortban, alapanyagban, magasságban, matrachuzatban, hitelességben, garanciavállalásban, szolgáltatásban és nem utolsó sorban árban.

Ennek megtalálásában igyekszem segíteni Önt.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru

Hilding Anders - Hilding matracok
RelaXx matracok


1 megjegyzés: